Love Suits You Shopbeleid

Welkom bij Love Suits You. We waarderen je vertrouwen in ons, en we willen ervoor zorgen dat je een plezierige en transparante ervaring hebt bij het winkelen in onze winkel. Hier is ons beleid, helder en recht door zee.

Respect voor Jouw Tijd en Inbox

We zullen je niet overspoelen met onnodige e-mails of meldingen. Jouw tijd is kostbaar, en we respecteren je privacy. Verwacht geen bombardement aan berichten van ons.

Informatieverzameling met Zorg

Bij het plaatsen van een bestelling verzamelen we enkele noodzakelijke gegevens, zoals je naam en adres. Maar maak je geen zorgen, we zijn niet geïnteresseerd in je geheime familierecepten.

Verantwoord Gebruik van Jouw Informatie

De informatie die we verzamelen, wordt gebruikt om je bestelling te verwerken en je op de hoogte te houden van de voortgang. We houden ons aan de regels en richtlijnen van platforms zoals Etsy.

Delen met Partners, Geen Onverwachte Gasten

Om je bestelling soepel te laten verlopen, delen we bepaalde gegevens met onze productie partners en betalingsverwerkers. Geen zorgen, we gebruiken je gegevens niet voor ongevraagde marketingactiviteiten.

Data Opslag met Zorgvuldigheid

We bewaren je persoonlijke gegevens alleen zo lang als nodig is om aan onze verplichtingen te voldoen. Als de wet vereist dat we iets bewaren, doen we dat uiteraard, maar zonder sentimentele bijbedoelingen.

Jouw Rechten – Niet Zo Dramatisch, Maar Belangrijk

Je hebt het recht om je persoonlijke informatie in te zien en eventuele correcties aan te vragen. Heb je vragen of verzoeken? Neem gerust contact met ons op via deze link.


Veiligheid Eerst – Maar Met een Knipoog

We nemen serieuze maatregelen om je gegevens te beschermen tegen verlies, misbruik en ongeautoriseerde toegang. Geen geheime agenten hier, alleen serieuze beveiliging met hier en daar een glimlach.

Veranderingen in het Beleid – Omdat De Wereld Verandert

Soms passen we ons beleid aan om ervoor te zorgen dat het in lijn blijft met de veranderende wereld. Check deze pagina regelmatig voor updates.

Bedankt dat je voor Love Suits You hebt gekozen. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van kwaliteitsproducten en service. Happy shopping! 🛍️✨